Klasická dětská kytara (Valencia)

★★★★★ 4.6 73 reviews

$31.81
Price when purchased online
Free shipping Free 30-day returns

Sold and shipped by club.tadikaceriagembira.com
We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here.
$31.81
Price when purchased online
Free shipping Free 30-day returns

How do you want your item?
You get 30 days free! Choose a plan at checkout.
Shipping
Arrives Mar 27
Free
Pickup
Check nearby
Delivery
Not available

Sold and shipped by club.tadikaceriagembira.com
Free 30-day returns Details

Product details

Management number 51796399 Release Date 2026/01/23 List Price $19.09 Model Number 51796399
Category

Prodávám svou srdcovou záležitost. Tohle je moje úplně první kytara ale bohužel je načase ji poslat dál do světa aby udělala stejnou radost někomu dalšímu jako tenkrát mne ;). Jedná se o klasickou dětskou kytaru značky Valencia s nylonovýma strunama. Kytara je 1/2 (půlka), tudíž vhodná pro děti. Mám ji už dost dlouho a to je také na ni bohužel poměrně dost vidět. V minulosti při pádu se kytaře ulomila hlava. Sám jako malý kluk jsem se ji pokoušel opravit a je to dost neodborné což jde vidět (viz foto). Proto bych doporučil kytaru umisťovat do stojanu či věšáku. Další nedostatky se hodně ukazují na laku kytary (viz foto). Ale i přes toto všechno kytara ladí a hraje krásně. Přes všechny tyto nedostatky ke kytaře přidávám i retro futrál (obal) který je v dnešní době poměrně žádaný, zásobníček pro trsátka který je instalován přímo na kytaře (viz foto), a jsem ochotný dodat i pár trsátek jako bonus. I přes veškeré vzhledové nedostatky kytary opravdu hraje krásně a vše funguje jak má. Značka: Valencia Velikost: 1/2 (dětská) Typ: klasická, nylonové struny Nedostatky: neodborné opravy hlavy a porušený lak (viz foto) Součastí kytary: futrál (obal), zásobníček na trsátka, (dodám i nějaká trsátka ) ;) Kytara ladí a hraje krásně :)

BrandValentinaBrand menu
ConditionSatisfactory
ColorOrange, Brown
CategoryHobbies & collectibles > Musical instruments & gear > Guitars & bass guitars > Classical guitars

Correction of product information

If you notice any omissions or errors in the product information on this page, please use the correction request form below.

Correction Request Form

Customer ratings & reviews

4.6 out of 5
★★★★★
73 ratings | 30 reviews
How item rating is calculated
View all reviews
5 stars
84% (61)
4 stars
3% (2)
3 stars
2% (1)
2 stars
1% (1)
1 star
10% (7)
Sort by

There are currently no written reviews for this product.